Hozzávalók
1 nagy marék sárga lencse (negyed órára be lehet áztatni..)
fél fej hagyma
1 répa
2 krumpli
vegeta, só, bors, paprika, rozmaring, petrezselyem ízlés szerint
Elkészítés
A hagymát kevés olajon megpárolom, majd hozzáöntöm az apróra darabolt répát, krumplit és a lencsét. Felöntöm kb 3 dl vízzel, befűszerezem, és kb fél óráig főzöm, amíg szépen megpuhulnak a zöldségek. A (lehetőleg friss) petrezselymet és rozmaringot a végén a legjobb beletenni.
1 nagy marék sárga lencse (negyed órára be lehet áztatni..)
fél fej hagyma
1 répa
2 krumpli
vegeta, só, bors, paprika, rozmaring, petrezselyem ízlés szerint
Elkészítés
A hagymát kevés olajon megpárolom, majd hozzáöntöm az apróra darabolt répát, krumplit és a lencsét. Felöntöm kb 3 dl vízzel, befűszerezem, és kb fél óráig főzöm, amíg szépen megpuhulnak a zöldségek. A (lehetőleg friss) petrezselymet és rozmaringot a végén a legjobb beletenni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése